ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΣΕΡΙΔΗΣ
Αναπληρωτής Καθηγητής
Διευθυντής Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
HELLENOINOS
«ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ»
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ/ΦΟΡΕΙΣ:
- ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ
- ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
- ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
- ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
- ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΙΑΣ
ΜΟΥ-ΣΑ
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΜΟΥΧΤΑΡΟ & ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ με τη χρήση Φυτο-ορμονών και ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ»
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ/ΦΟΡΕΙΣ:
- ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ
STOEV NEMEA
«ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΟΠΑΠ ΝΕΜΕΑΣ»
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ/ΦΟΡΕΙΣ:
- ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
- ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
- ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ
- ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑΣ
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ
- ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
OENOVATION
«ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ»
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ/ΦΟΡΕΙΣ:
- ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΗΡΑΪΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – SANTO WINES
- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ
- ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ
«ΧΗΜΙΚΟΣ-ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ»
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ/ΦΟΡΕΙΣ:
- ΚΤΗΜΑ ΜΑΤΣΑ
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΙΤΡΟΥΣ
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΚΙΚΑΣ
- ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ
- ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ
- ΚΤΗΜΑ ΜΠΡΙΤΖΙΚΗ
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ
ΒΙΟΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΣΥΡΤΙΚΟ & ΒΙΔΙΑΝΟ
«ΒΙΟΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΔΙΑΝΟ κατά την ωρίμανση και την οινοποίηση»
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ/ΦΟΡΕΙΣ:
- ΚΤΗΜΑ ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗ
- ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ
- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΛΕΞΑΚΗ
- ΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑ
- ΓΠΑ