Διδασκόμενα Μαθήματα (Διευθυντής Π.Μ.Σ., Διευθυντής Εργαστηρίου Οινολογίας)

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΥΜΩΣΕΩΝ ΧΗΜΕΙΑ ΓΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ – ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ Ι & ΙΙ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Call: 2105294719

Email: ykotseridis@aua.gr

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΣΕΡΙΔΗΣ

Ο Δρ Γιώργος Κοτσερίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1969. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως αναπληρωτής Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2008 έως και σήμερα. Επίσης εργάστηκε ως λέκτορας στο ΓΠΑ από το 2003 έως το 2008.

Ο Δρ Κοτσερίδης είναι ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών καθώς επίσης και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Οινολογία.

Αναπληρωτής Καθηγητής
Διευθυντής Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

  1. 1993

    Diploma (five-year degree) in Agricultural Engineering-specialization Food Science & Technology

    Agriculture Department, University of Thessaloniki, Greece.
  2. 1994-1996

    D.N.O. (Diplôme National d’Œnologue), MSc in Viticulture and Enology, (D.U.A.D.) Diplôme á la dégustation des vins

    Enology Faculty of Bordeaux II
  3. 1999

    PhD in Wine Analytical Chemistry

    Faculty of Enology Bordeaux II, Department of Biological and Medicine Sciences, Specialization Viticulture-Enology
  4. 2003

    Assistant Professor Oenology

    Agricultural University of Athens
  5. 2015

    Associate Professor Oenology, Director of Laboratory of Oenology and Alcoholic Drinks (LEAD)

    Agricultural University of Athens