Ενεργά ερευνητικά Προγράμματα
- Post by: enologyadm
- 13 Απριλίου 2021
- No Comment
– Ανάδειξη-Αξιολόγηση-Αξιοποίηση Ελληνικών ποικιλιών αμπέλου- HELLENOINOS- ΚΩΔ. ΕΛΚΕ 252.0738 Eναρξη 2018
– Χωροχρονικό Παρατηρητήριο Αξιολόγησης Αμπελουργικού και Οινικού Δυναμικού ΠΟΠ Νεμέας- STOEV NEMEA- ΚΩΔ. ΕΛΚΕ 259.0872. Eναρξη 2018
– Διαχείριση της Ωρίμανσης των Σταφυλιών των ποικιλιών Μούχταρο και Σαββατιανό με τη χρήση Φυτο-ορμονών και Παραγωγή Υψηλής Ποιότητας Προϊόντων – MOUSA- ΚΩΔ. ΕΛΚΕ 264.1226. Eναρξη 2018
– Εμβληματική Δράση «Οι Δρόμοι των Αμπελώνων Υποέργο ΙΙ: «Χημικός-οργανοληπτικος χαρακτηρισμός ποικιλιών – βιοσυνθετικά μονοπάτια – οινοποίηση»- ΚΩΔ. ΕΛΚΕ 321.0002. Eναρξη 2019
– Ενίσχυση πρωτοβουλιών ΜΜΕ για ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (Κουπόνια Καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Βελτίωση ποιότητας λευκών οίνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω της αντιοξειδωτικής προστασίας. ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ. 2019-2020.