Blog

HELLENOINOS

Οργανοληπτική αξιολόγηση των οίνων Ένας από τους στόχους του προγράμματος HELLENOINOS «Ανάδειξη-Αξιολόγηση-Αξιοποίηση Ελληνικών Ποικιλιών Αμπέλου»…

Περισσότερα
HELLENOINOS

Παραγωγή Σαμπάνιας και Αφρωδών Οίνων από την ποικιλία Σαββατιανό

Το παρών ερευνητικό έχει σκοπό την μελέτη και την ανάπτυξη της μεθόδου παραγωγής αφρώδους οίνου…

Περισσότερα
Παραγωγή Σαμπάνιας και Αφρωδών Οίνων από την ποικιλία Σαββατιανό
Μελέτη και χαρακτηρισμός των πτητικών συστατικών που διαμορφώνουν το τελικό αρωματικό προφίλ της γηγενούς ποικιλίας αμπέλου Ξινόμαυρο

Μελέτη και χαρακτηρισμός των πτητικών συστατικών που διαμορφώνουν το τελικό αρωματικό προφίλ της γηγενούς ποικιλίας αμπέλου Ξινόμαυρο

Οι Έλληνες οινολόγοι της νέας γενιάς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των γηγενών ελληνικών…

Περισσότερα