Πρόσφατα άρθρα
Οργανοληπτική αξιολόγηση των οίνων Ένας από τους στόχους του προγράμματος HELLENOINOS «Ανάδειξη-Αξιολόγηση-Αξιοποίηση Ελληνικών Ποικιλιών Αμπέλου»…
ΠερισσότεραΣτα σταφύλια των διαφορετικών ποικιλιών της αμπέλου καθώς και στα παραγόμενα κρασιά τους, βασικό ρόλο…
ΠερισσότεραΤο παρών ερευνητικό έχει σκοπό την μελέτη και την ανάπτυξη της μεθόδου παραγωγής αφρώδους οίνου…
ΠερισσότεραΟι Έλληνες οινολόγοι της νέας γενιάς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των γηγενών ελληνικών…
Περισσότερα